HAYDARLAR İLKOKULU
Kilis musabeyli haydarlar köyü

VİZYON

Okulumuzu;Yapısında bulunan olanakları en verimli şekilde kullanarak, sistemin gerekliliklerinin yerine getirildiği ve koordine edildiği bir eğitim kurumu haline getirmek. Okulumuzun olumsuz şartlarını ve öğrenci çevresinin kötü etkisini en aza indirgeyerek daha iyi bir eğitim vermek. Sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak kendini geliştiren öğrenciler yetiştirmek “Başarı; çalışmayı amaç haline getirip, uzun vadeli hedefleri benimseyenlerindir.”

MİSYON

Öğrencilerimizi; Atatürk İnkılap ve İlkelerine, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, araştırmacı, bireysel gücünün farkında olan ve bu yönde kendini geliştiren, bilgiye nasıl ulaşması gerektiğini bilen,çağdaş bilimin ışığında yaratıcı bireylerolarak yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Birleştirilmiş Sınıf

Birleştirilmiş Sınıf

8.30-13.50

Soba

Servis yoktur.

Uydu İnternet (VSAT)

İle olan uzaklık 30 km , ilçeye olan uzaklık 7 km´dir.

Kilis Musabeyli Haydarlar Köyü